Wednesday, October 5, 2011

one of the most memorable events in our life..it's convocation ^_^


Assalamualaikum..



hey korang..
alhamdulillah seperti yang saya war-warkan kat FB..
saya dah pon konvo...
dan kini saya adalah lepasan siswazah yang berjaya dan berkerjaya..
hahaha..
hebat kan bunyi...
padahal kerja seperti kuli sahaja..
seperti zombi pon ade..
seperti orang takde life pon ade..
seperti...
eh ape banyak seperti da..
yang penting bersyukur atas nikmat Allah...Alhamdulillah..
at least belom konvo da kerja ye tak..
ade org interview banyak kali still belum ade rezeki..


wokeh la...
saya sedang busy sekarang..
kerja dari 7 pagi tadi ni baru balik..
mandi2 tros update blog..
bukan ape..
rase mcm da lame sgt tak update blog..
padahal gambar konvo ni da lama upload..
cume entry xbuat2..
nampak tak ke'busy'an saya?
kang da basi cite konvo ni x sedap pulak..

CERITA 1..
jumaat 23 sept 2011, 2 ptg..
konvo di KTSN

































CERITA 2
jumaat 8.30 malam
Fullhouse















CERITA 3
jumaat 10 malam
KLCC










CERITA 4
Sabtu 24 Sept 2011, 8 pagi
DECTAR UKM




































ha puas hati walaupon xbanyak menaip...
well...
picture tells a thousand wordssssssss...

happy convo to myself.....

^_^

peace...
bye!


Photobucket

4 comments:

Leeya Hezlin said...

congratulations on u r convocation dr sayang..
hehehehe.. >_<
semoga terus sukses dalam kerjaya pula.. :)

Leeya Hezlin said...

lupa pulak nak tulis..
cantik2 gambar ko yang..
especially kat full house tu..
>_<

me suya said...

tahniah dr nana
kita sama2 konvo..jum sama2 jaga kerjaya pulak :)

++iezza_fizah++ said...

congrats dr farhana... :)