Thursday, July 29, 2010

edisi rindu-rinduan

Assalamualaikum..

hari tu balik kampung saya jumpe sorang model ni..
comel giler muke die..
rase nak cubit2 je pipi die..
tapi xleh la kan nanti die nangis..

mase tu die nak pergi rumah orang kawin..
stylo beb die punye dressing pergi umah orang kawin..
kalau kite pakai baju kurung ke,kebaya ke..
ini tak..
die siap pakai legging tu..
pastu pakai dengan mini skirt hush puppies yang sexy mexy lagi!
siap ade cekak 'hot pink' dok baek je kat kepala die..
padan pulak dengan kasut minnie mouse yang auntie die bagi..
peh..
cantik tertarik kau memang da bomb la!!

mesti korang nak tau kan saper..
teka la..teka la..
...
...
...
hah!btol la tu..bijak la korang!
heh..itulah die..
anak buah kesayangan saya..
~NUR DAYANA QALEESYA~

let the pictures do the talk :)

"okay,orang ni balik kampung je mesti nak amek gambar qsya"

"ish..amek banyak angle lak tu..penat la nak posing!"

"amek dekat2 kan bagus..nampak x bibir qsya shining2 tu?
original okay..xpakai lip balm pon tau..
nak bibir camtu?minum la susu banyak2.."

"buat posing manje la..mane tau nnt orang ni belanje aiskrim plak ke.."

"jom la kite g beli aiskrim kt kedai tepi tu..jom laa..jom laa"

"oo..xnak belikan eskrem eh..xpe2..tengok la ape qsya nak buat"

"ha amek camera die biar xdpt amek gambar qsya lagi"

"ooo..xnak kasi eh..xpe..qsya panggil abang qsya..abang DANIEL!!!!!!!!!!!!!!!"

"naseb abang qsya dtg selamatkan..tq abang!"

"jgn harap dpt buli qsya lagi..huh!!"
...
..
.
so camne?
cun x model tu?
mesti korang tertarik kan?
rase nak cubit kan?
hehehe!
xpe2..pas kat saya..
nanti balik kampung saya tolong cubitkan..

tgh posting paeds ni..
tgk baby asek ingat qaleesya jer..
rindu kat die..
tuh yang buat entry khas tok die nih.. :D



qsya..maklang rindu kamu!

"qsya pon same..hikhikhik :P"


Photobucket

13 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

budak ni pon giler camera gak..alolololo..sumell

ayin~weeweet said...

abg dia nsemlah..hehehe

Leeya Hezlin said...

comey ank buah ko yang.. :)
bile la ak nk ada ank buah plk ni???
huhuhu..

farhanaerman said...

gule2 kapas : haha..like auntie like niece :P

ayin : ensem eh.name die muhammad akid daniel :)

tengku : tq!anak ko je la..xyah tggu anak buah :P

fiezah91 said...

budak itu sangat comelll

farhanaerman said...

fiezah : btol2!tq :)

zikeryhassan said...

nak ngurat qysa boleh. ahaha

Leeya Hezlin said...

tggu ank ak???
hah mmg lmbt la klu gitu..
ekekekeke

farhanaerman said...

zikery : xleh..nak bg die belajar pandai2 dulu :)

tengku : :P

mira the monster said...

shomell la die...pink gituuu

Leeya Hezlin said...

ak tggu ank ko la nnt..
hmm ak nk suh ank ko pggl ak umi..
hahaha.. :P

Aniza said...

salam

Happy belated birthday to your mom.
Tak sangka yang usia dan tarikh lahir ibu saya pun sama dengan ibu awak..huhuhu

Anonymous said...

Ηi, Νeat ρost. Thегe iѕ a
pгoblem together wіth your ωebsite
in inteгnet explοrеr, might check this?
IE nonetheless is the markеt lеader anԁ a bіg ѕectіon of folks will pаss οѵer уour
magnificent ωгitіng becаuѕe of this
problеm.

My web page erotic massage london
Also visit my web page - tantric massage in London