Monday, July 19, 2010

selesai exam & my 3rd award!

Assalamualaikum..
adakah sehat dan sejahtera?

bagus..hidup sehat amalan bersama..


saya baru abes exam modified long case td..
alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar dan sempurna..
saya dpt dengan prof razman..
beliau sgt baek dan baek dan baek (baek 3 kali ye maksudnye sgt baek!)
berdoa semoga dpt beliau juge semase profesional exam kelak amin!~
td sy dpt case colon cancer..
prof tanye if patient tu dtg ke klinik kesihatan..
ape investigation yg paling selayaknye dibuat..
sy ckp proctoscope..prof ckp salah..
sy cakap PR examination lg la salah..
pastu dengan xyakin sy jawab sigmoidoscopy..
prof cakap 'excellent!'
owh rupenye kt klinik kesihatan biasa pon ade sigmoidoscopy.
sy baru tahu T_T

anyway..ilmu baru utk sy..tq prof!
prof komen overall okay cume suare sy slow sgt..
insyaAllah prof selepas ini sy akan menjerit semasa exam..

okay itu tipu je.
mana mungkin sy akan menjerit dlm exam..
sy harus mengekalkan keayuan dan kelembutan even mase exam. erkkk!!~

__________________________________________________________

serba sedikit pasal award.. da lama gak xdpt award since last award dulu.. huhu~
belog i x terkenal lagi :\

award ni dtg dr cik zaza..
thx dear..
muah2!~~hehe..bf zaza jgn jeles tau!




PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

(yeke??btw i x minat seni pon..but i peka semase menulis blog..heee~)

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

(yup..yup..sy da forward kat bawah tu..terpulanglah nak terima ke x yer)

LOGO bulat berkelip-kelip
Jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


(hahaha..ni lawak sket..erk..sori pembuat award..kalau jumpe manusia kepala monitor memang aku lari dulu!)

okeh.. nak bagi saper yer award ni.. jeng..jeng..jeng.. diumumkan penerima award kreatif jatuh kepada (bunyi gendang gendut tali kecapi)

dung!dung!dung!dung!

cik GULA-GULA KAPAS
cik LINDONUT
cik NIESYA
encik RON
encik NAS

heeeee~ tahniah yer korang dpt award ni..
korang memang kreatif habes la!
just be urself on writing!
adios..bye!



Photobucket

7 comments:

ruud said...

peh!!! siap dpt exellent lg...
tahniah²!! bleh arr ajar sy plak nnt..hehe..

KiKo Berdendang said...

Suka dengan blog nih, bagus sekali ya, tahniah ya...

farhanaerman said...

awak : boleh2..sejam rm10!

kiko : tq ! ^_-

Lindonut said...

yayyy! tengs fanaaa! ni tmbh sygs ni. heheh! mmg blog ni excellent pon! xD

farhanaerman said...

lindonut : ^_^

Leeya Hezlin said...

ko mmg excellent pn yang..
congrates yaa.. :)

farhanaerman said...

tengku : tq dear :)