Tuesday, October 26, 2010

sudah lama tidak karok dan baru 2 minggu lepas beli tudung T_T

hello people!
harini jom sembang pasal saya menghabiskan duit JPA yg baru masuk.. T____T
bukan menghabiskan la...
sekadar berbelanja menghiburkan hati jer..

sikit je keluar..xluak pon.. ^_^



baiklah kite mulakan dengan snap2 gambar mase otw nak pergi..
owh..kite hendak ke sogo yer kawan2..


sudah sampai sogo jom naek tingkat 8..
karaoke time!



heee~
muke gembire setelah sekian lama x dapat pegang mic..



persis penyanyi terkenal...uwek!!

okay..
now da abes2 nyanyi sume..

tekak da sakit sume.. jom la keluar...
sambung perjalanan ke jalan TAR pulak..
OMG!!!!~
jalan TAR weh...
syurga tudung tuuuuuu..
da la duit tgh banyak (ecece~)..

gatal je tgn aku nak amek seploh helai shawl kang..

uish..nafsu2!
2 je cukup!
eh x nak..1 je!!
promise farhana!!



bermuka sedih.. "alaaaa...beli 1 je ke? :("
cik abang berkata "beli 2 je la awak..xsampai hati tgk awak muke toya camtu.."
eh ade ke cik abg sy ckp camtu?hehe..
sedapkan hati sendiri..


bermuka 'puas hati' dapat pilih 2 tudung..


terus aje aku tanya kat macha yang dok promote2 kat c2..
"cha,ni brapa harga??warna pink ada ka??"


cak!!!
bermain pandang2 jeling2 dengan cik abang yang dari tadi dok snap2 gambar.. :)

ala ala hindustan la pulak kan..hikhikhik..


shawl yang ingin dibeli tetapi warna itu sudah ade 3 dekat bilik..
jadinye tidak jadi beli...
owh sedih T_T



meneruskan ekspidisi mencari keronsang peniti..
eh ade ke perkataan tu.. ??
tapi farhana..yang kau muncung tu kenapa?


yeah!gembirenye saya even dapat beli 2 helai shawl ngan sepasang keronsang peniti sahaja..


sekarang kembali ke sogo sambung misi mencari kasut cik abang..


erm...xreti la pilih kasut lelaki...

erm...pilih punye pilih jumpela yang berkenan..
tapi xde size plak..
tu la awak..kaki godang bona...
so cepat2 keluar dari sogo pergi JJ kat mid plak cari kasut berjenama larrie tu..
*kena cepat2 sebab nak balik before 5*
alhamdulillah ade jugak size tu kat JJ mid..


cik abang pon pinar mata nak pilih kasut..

heeee~
oklah..penat la..
panjang btol entry kali ni..
padahal kerja berlambak..
tetibe ter'ada' mo0d nak buat entry baru..


hasil yang kami dapat..
*saya pon beli kasut gak kat vincci*


p/s: sian cik abang..dalam banyak2 gambar,gambar die ade 1 je.. :P



Photobucket

3 comments:

story song said...

nice content, photo nye bagus tuh, lebih cantek dari penyanyi terkenal...

shasha said...

fana karok mcm tgh posing utk photoshoot ja.. hehe :)

farhanaerman said...

story song : uish jangan dipuji..nanti xbisa buat kerja.. :P

shasha : hahaha!tuh la pasal..xpandai berlakon :)