Saturday, February 5, 2011

short update! [kawan kawin lagi]

Assalamualaikum!
sekarang da bulan 2!
bulan depan nak exam!

C.U.A.K beb!

sebab tu da jarang hupdate.. (bajet study la..padahal tido je banyak..benci!.. T_T)
tapi harini nak update sikit je..
sikit je..betul tak tipu..
tengah hari tadi pergi kawan kawin.. (ayat berirama yer kawan2 :P)
dekat Jalan Kebun, Klang..
namenye mohd afiq atau kami panggil apek jer..
pasangannye pulak si cantik aziha..
cantik bini ko apek..
patutlah nak kawin cepat2 :P takut kene kebas eh :P


ini bukan apek..
ini amir..
bersama pasangannye farhana :P


ini baru apek bersama pasangannye aziha :)

owh si apek ni kawin sekali dengan abang die da...
bagus!
jimat belanja kan?
tapi saya taknak kawin sekali denga orang lain..
TAKNAK..MUKTAMAD!


kami bersama pengantin..
ini sikit je yg tinggal..
ramai da balik.. T_T


close-up apek dan isteri..
cantik kan comel kan..
isteri apek eh bukan apek :P
dan bukan yeil juge -_-


bersama ayu a.k.a aisyah..
die ni serius cantik..
muke macam minah arab! :)
insyaAllah akan bekerja bersama di hospital melaka yer :)
kalau la dapat hospital sama T_T


okay gambar candid :P


okay ni gambar betul betul bukan candid :P
ehem ehem..
yang korang ni pulak bila? (soalan untuk diri sendiri)

jawapan kepada semua orang : InsyaAllah bila sampai seru :)

nak balik dah~
betul kan pendek je update?
tak tipu kan?
heeeee~


nak sambung study (ayat bajet rajin!)
muah3!

bye semua :)


Photobucket







5 comments:

nub said...

nak tmpang ucap slamat pgntn baru gak kt memembe tu. ahah x memasai...

Leeya Hezlin said...

besties,
aku pun mau tny soalan yg sm gk..
ko ngn amir bile lg???
ehehehe..
anyway,ak tgk ko makin cntik la..pe rhsia??hieeeee..

allia farhana said...

simple je..tp memang cantekk pengantinnye..

farhanaerman said...

nub : xpe :)nnt sy sampaikan :)

tengku : hahaha..kan da jawab dalam entry tu :P
manede makin cantik..bese je yang..ko plak makin berseri skrg~ :D

allia : agree!!sangat cantik :)

Leeya Hezlin said...

dear,
ak saja jek ulang soalan tu..
ehehehe..
ko 2 yg makin berseri..ak plk kne..
mcm dh dkt jek ko ngn amir ni..eheheheh.. :)