Saturday, January 22, 2011

Islet of WHITE in a Sea of RED

Assalamualaikum!

wah tajuk..
macam nak present case dengue plak kan..
sebenarnye last week saya ade attend dinner kolej..
tema die pulak merah putih..
so mase dalam hall tu da nampak macam persidangan wanita UMNO la plak..
kih kih kih..
orang PAS jangan mara ye..

tempat dinner tahun ni same la jugak macam tahun lepas..
PICC..
ape takde tempat laen ke??

buat la dekat hotel 5 stars ke kan..
huk huk huk..
epa sila jangan mengade and banyak komen yer..
orang da buat tu datang je la!
*eh aku bayar rm100 tau!*

as usual..
saya malas nak type sekarang..
internet juge bukan dalam kondisi yang bagus..
dan korang2 pon bukan nak baca..
saya tahu...
T_T

so cekidout pixca je ye...


bersolek itu perlu ^_^


my simple dressing that night..
baju kurung white plain baru beli dekat first lady tengah hari sebelum dinner tu..
haha..
biasalah..first lady memang tempat nak carik baju last minute!
baju ini saiz XS namun begitu masih nampak besar T_T
rm59.50 sahaja :)

clutch itu juga baru beli pukul 6 petang mase ontheway ke PICC..
beli dekat satu kedai dalam tesco cheras..
tak ingat name kedai tu..
RM15 sahaja after less :)

kasut high heel putih memang da sedia ade pemberian cik abang sayang..
brand Princess RM99.90 after less :)


ini Osya..
budak ni memang selalu out of theme..
but she's look good in purple :)


gambar curik dari FB Jia Hui..
me with Caryn and Ermadina :)
usah peduli mamat 2 orang dekat belakang tu..


cube banyangkan banyak mane je makanan yang saya dengan osya dapat bila duduk semeja dengan 8 orang lelaki yang kuat makan?
T_______T
memang la seciput je kan kalau nak ikutkan..
tapi as usual saya ade cik abang yang baek hati..
awal2 lagi die da senduk lauk untuk saya :)
tq musyuk!


ni la cik abang saya yang baik hati :)


ni osya yang baek hati juga..
tapi harini osya da buat saya nangis!
cis!
takpe naseb da bermaaf-maafan :)


nothing much to say about this pic..
just love to put it here :)


muke da bosan..
seriously serious program malam tu memang agak hambar..
acara tak berjalan dengan smooth..
if nak compare dengan last year punye memang last year punye lagi superb!


key chain souvenir..
tapi saya sengaja tinggalkan..
sebab da bayak sangat keychain macam ni..T_T

woooops!
tetibe terkejut..
tengah dok main game solitare dalam hp..
nama saya disebut..
cuak!
tapi gembira!
sebab nama disebut sebagai penerima cabutan bertuah!
1st time dapat cabutan bertuah!
terasa diri ini sungguh bertuah malam tu..
hamper besar tau..
jangan jeles!
dapat dari Datok dekan yang macho lagi :)


tangan terketar2 sebab:

1)terkejut name kena sebut kuat2
2)hamper itu berat okay!
3)berhadapan dengan datok dekan yang oooohheeeemmmgggeee machonye :P


final year student live performance.. :P
haha bajet ar weh...
nyanyai pon sumbang2 gitu T_T
huhu..
saya tidak kelihatan..ade di barisan tengah..
biasalah..
i tak biasa interframe ni..
i am cool ^_-
*ha nak kutuk la tu*


ni la hamper saya!


me bersama cik abang sayang dan housematenye..
hans si suami orang! :P
hans, style la mafla ko..


zul selaku King of the Night!!!!~
memang dressing die smart pon..
i likeee 32x!



ni la die Queen of the Night tak jadi..
terpaksa perasan jadi King kejap.. T__T


sbenanye nak suh cik abang melutut bagi bunga..
tapi die taknak..
die cakap segan nanti orang tengok..
yer la..
camni la...
so..sob..


memang sengaja nak amek gambar dengan si sethu ni..
sebab nak compare dengan gambar mase dinner 3 tahun lepas..


ni gambar dinner second year..
huhu..
lain tak dari segi muka, saiz and dressing?


with my batch..
separuh je yang datang..


lastly i would like to put some pictures with my cik abang..
gambar caring2 sket kan..
anon sile tutp mulut yer.. :P








so that's all..
bye korang!


Photobucket

5 comments:

ruud said...

nice one!!

sAyOobAeQ said...

gamba dulu ngn sekrag xbyk beza hehe sekrang makin comel kot.kot.hehe


selamat bekeja soon:)

farhanaerman said...

ruud : tq! ^_^

sayoobaeq : ade2 je~ :P tq ye :)

Leeya Hezlin said...

besties :
ko owiz nmpk cute n cntik.. :)

fathiah said...

wah... sonok nye.... moga berbahgia selamanya :)