Wednesday, April 18, 2012

Kad da siap!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah kad kahwin saya da siap..
jenuh 2-3 kali naik kl semata2 nak siapkan kad je..
xpe..usaha berbaloi..
kad 100% seperti yang diinginkan, takde kesalahan ejaan or cetakan..
sangat berpuas hati..
ade org cakap xnampak macam kad kahwin, tapi nampak macam poskad je..
tu lagi bagus..
saya dengan encik tunang memang nak buat kelainan sikit..
xnak nampak macam conventional wedding card :)

so apekah rupe kad saya tu...



jeng..



jeng...




jeng..

















walimatul urus..
tak sabar nak bagi kad dekat kawan2!


ni lah kadnye..

insyaAllah starting next week saya akan hantar kad2 ni kat kawan2 area melaka..
sape nak kad nanti boleh bagi alamat dekat wedding invitation dekat FB ye..
tapi sape yang di invite je la :P

ok..
harini keje malam..
so i need a rest before masuk OT malam ni..


bye korang !



Photobucket

3 comments:

Leeya Hezlin said...

Yang..aku mau..tapi aku xda fb..
Aku pun xtau ko invite aku ke tak..
Tapi aku mau..lalalalala..

~aSFaLiZa~ said...

cantikkk

rosatikahahmad said...

epa..cantik kad..!!
pos kt aku..nak jgak..
insyaAllah,,kalu free,aku dtg majlis korang..