Sunday, May 30, 2010

Saya memang comel & maksud nama saya memang kegembiraan p0n!


Assalamualaikum & Hi!!


baru 2 hari ye saya tidak meng'online'kan diri saya..
since saya balik kampung..
di sana tiada la pula internet connection..
so, hati ni p0n merintih2 la nak balik KL cepat2~
heh..sampai2 je bilik, tros on tenet then bukak blo
g..
fuh,banyak rupenye assignment menanti sayer..

so yang first ni saya nak ucapkan terima kasih sangat2 kepada shameel..
thanx tau awak sudi bagi award kat saya..
baru 3 4 hari lepas dapat award,ni dapat lagi..TERHARU!




so assignmentnye adalah saya diminta menyelesaikan pantun kat bawah ni..

______________________
______________________
memang aku rasa blog aku comel,
kenape korang jeles ke?

so, jawapan eh sonang yo bai!

berutus surat berbalas emel,
asyiklah sungguh cinta mereka,
memang aku rasa blog aku comel,
kenape korang jeles ke??

ha kan2..sonang yo tu!

so, saya nak pass kan la pulak award comel ni kat mereka ni..
sbb blog mereka memang comel..
x caya pegi la usha!

Mommy pinky!
Gula2 kapas!
Yua zawa!
Fara myra!
Leyli Lily!

so kalian,sila buat entry baru yer pasal award ini..
kalo anda xbuat,anda x comel!
hehe!~


______________________________________


okay,here come my 2nd assingment..
yang ni pulak datangnye dari encik ron kite..
2nd time ni saya kena tag..
so jom2 kite tgk sapa yang kena lepas tu!




1.Adakah anda happy sekarang?
yup!absolutely!

2.Kenapa anda Happy?
sebab saya ada family yang sayang saya,kawan2 yang sayang saya,& BF yang sangat sayangkan saya!

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
Shopping!!!for sure punye!

4.Pernahkah anda menerima tag??
pernah sayang..ni yang 2nd..

5.Nyatakan warna yang anda suka.
PINK!!!PINK!!PINK!! Purple!

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
1. Zoi
2. Liyana
3. Tengku
4. Gadiscomel
5. Kal
6. Aesya
7. Shameel
8. Rosatikah
9. Syafiqah


7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang bejela pon takpa.
ala...xnak jawab yang ni boleh x??banyak sangat la..pape pon separuh rakan sebatch..separuh lagi rakan blogging!


8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
yup..alhamdulillah!~

fuh!!selesai jugak..even xmenjawab soalan sangat!

yang mendapat award dan di tag sila la tgglkan comment okay!

loves you guys!

nite!~


Photobucket

11 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

aha.tq syg :)
comel je

rosatikahahmad said...

hehe..
nanti aku jawab tag tu.nk kemas brg g kem dlu..
tak start ape2 lg ni..

farhanaerman said...

gula2 kapas : welc0me dear

ros : hehe!xsiap pack lagi!cepat2 4 jam je lg nak pergi :)

Mohd Haikal said...

wahhhh.
kene tag laaaa.
:D:D
tq tq tq tq tq tq!

Mommy Pinky said...

wah, terima kasih...blog ni mmg comel pun ;)

farhanaerman said...

haikal : welc0me!welc0me!welc0me!

mommy pinky : shame2 :) tq :)

sayatakdename said...

emm..awk ni mmg comel pon..
blog pon comel..sesuai sgt dapat awards ni..:)

farhanaerman said...

heee~
tq!!!

AesyaZealous said...

thanks. :)

Leeya Hezlin said...

thanx dear.. :)

syafiqah safri said...

owner yang cute :)
tag anda akan dibalas :)
yeah!!