Sunday, May 30, 2010

summer camp = BTN Camp ?

Assalamualaikum & Hi All!~

sedih sangat nak tinggalkan blog ni..
anyway blogger sekalian..
aku akan meningglkan dunia blog ini buat sementara..
seminggu je weh..
jangan rindu aku..
paling trok pon jangan lupe kat aku weh..
sedih kalo korang lupe aku :(
troskan melawat dan meninggalkan jejak korang kat sini..

aku pergi bukan suke2 tau..
aku pergi pon menyahut saranan kerajaan..(patriotik kan aku)
aku g BTN bai..
korang tau BTN tu ape?
Biro Tata Negara!!!!
heh korang tau x betapa bosannye BTN?
xpe nanti balik aku cite..
tahun ni aku pergi dekat Kuala Lipis..
nape aku cakap tahun ni?
sebab da 2 kali aku pergi BTN sblm ni.
4 tahun lepas dekat Ulu Sepri, NS..
2 tahun lepas dekat Kuala Kangsar, Perak..
heh, ingat senang nak jadi DOKTOR!!

tapi kan camp BTN kitorang ni x nape nak bosan la..
sebab die gabung dengan aktiviti2 yang doktor2 tercinta aku buat..
so jadi best sket :)
oklah korang..
nak siap2 ni..
kol 2.30pm bas gerak..
do keep in touch okay!!
mmmuah!!~

SAYONARA!!~

eheh..ni aku kepilkan sikit la gambar2 mase pegi BTN+PPD camp 2 tahun lepas kat Kuala Kangsar :)


nampak x tu heh x tipu tau!


heh kena pakai baju putih kaen itam tau!
aku pakai baju skola mase form 5..
maintain kan body.. :)


no motif..
but i love this picture..
saje nak kongsi ngan korang :)


ni mase Explorace kot..
ke jungle tracking..


even penat still boleh sonyum!


Photobucket

9 comments:

ruud said...

good luck for ur next camp!!!
do ur best!!

Anonymous said...

comel la u pakai baju sekolah..macam budak sekolah rendah je..hheheh...

haron said...

pegi BTN ke?? serious bosan gle.sabar je la.hahaha.

farhanaerman said...

ruud : tq syg! :)

anonymous : hahaha..ramai pon ckp cmtu..sedih jer.. :(

haron : yup..nak buat cmne..cita2 punya pasal :P

farhanaerman said...
This comment has been removed by the author.
sugar2 kapas strawberry said...

uh..i hate camp.hihi

xpe2..nti sy tlg jaga blog awk ye ;)

Leeya Hezlin said...

sayang...i will miss u..
t.care tau..
kim slm amir..suh die jg ko leklok tau..
:)

Long Haffiz Long Hassan said...

haha..
btn camp..
camp pling aku rasa kurg brguna dlm kehidupan aku..
pnuh ngn agenda politik..

Yun said...

fuyoo... leh thn men pool... :)