Sunday, June 6, 2010

Edisi bersuka ria

Assalamualaikum & Hi!!

rindu x rindu x?
hehe!~
semalam baru blk dari BTN..
rupenye xde la bosan sangat..
best tau..
cume time SGD/LDK je yang bosan sket..
sampai tersengguk2 dengar fasilitator tu bercakap..
naseb aku da siapkan bekal untuk tahan ngantuk..
aku siap beli mentos fruit flavour banyak2..
xbanyak gambar ambil coz kat sana tempat larangan..
so xleh nak letak gambar mase buat aktiviti..


okeh now nak cite pasal po0l..
memang bersuke ria abes aku..
yerla..2 hari je lagi dpt cuti puas2..
isnin da stat posting..
aku start dengan surgical posting dulu..
eh nape aku bagitau..
korang bukan kesah pon kan?
haishhh!!!

enuf2!!
heh korang pnah maen po0l?
semalam first time aku maen po0l..


ha tengok2..
yang penting amek gambar dulu..
sori guys gambar pecah..
aku mane de camera digital..
pakai camera hp 2.0 MP je..
tapi layan je la yer..

eh lupe nak bgtau..
aku maen dekat OU..
sebelah GSC..
rm3 sekali maen..
tempat die open..
kat situ ade jugak tempat maen bowling & cyber cafe & K-box..

sebenarnyekan aku da lame nak maen pool ni..
selalu maen kat YM je..
sampai da pro da maen kt YM tu..
tp xjumpe tempat yang sesuai..
if ade pon mesti tempat tu gelap & siap ade arak sume..
xbrani la nak maen kat situ..
lagipon xbest pon sebab bau asap rokok kuat sangat!


hee saya g dengan die..
tapi die kalah..
even die pernah maen dulu mase skola..
even die terer selalu menang bile kitorang maen kat YM..
even die kata nak bagi peluang sebenarnye untuk saya menang..
tapi hakikatnye die kalah maen dengan saya..
yeay! :D


gagagaga~
ade gaya x??


eleh..
die pon nak tunjuk gaya jugak.. :P
tapi memang ade gaya pon kan?


serius gile kot muka..
cam nak jawab exam..
padahal maen pool je kot..
celah gigi pon leh menang..
(boleh la ckp besar sebab da menang..haha)


gaya mesti ade kan awak even kalah..
tq sebab banyak ajar saya..
sampai saya terer sangat sampai saya menang & awak kalah :P



haha macam nak sondol ape je kan..
xkesah la kan yang penting da menaang bergaya..


so guys..
fun la maen po0l ni..
sape yang da biase maen bende ni sori la kalo bosan baca..
sebab aku baru first time maen..
so agak bangga & kekampungan sket yer..
sile abaikan kegahairahan itu yer..

bye u all!!




Photobucket

12 comments:

RON said...

seronoknya maen pool..
ron tiap2 ari maen...
tapi kt dalam henset je..ehehe..

ruud said...

eleh..
saje je bg menang..bole je nak menang ari tu..ksian kat awk je..heheh..

farhanaerman said...

ron : hehe..kalo cmtu kire sy po hari2 maen la tp kt ym je :P..try la maen btol2..
best!!

awak : eleh..ckp nak sedapkan hati sendiri :P kn2..

Cik Lily said...

nk jgk men pool..t'ingn..

farhanaerman said...

cik lily : jom2 maen..sekali skala xsalah kot :)

Leeya Hezlin said...

srnknye ko main ye na..
ehehehe..

farhanaerman said...

tengku : syok weh maen..siyes x tipu..nnt ade mase kite dating g maen po0l nak ? :D

Leeya Hezlin said...

hmm ko ajr ak k..
ko kn dh terer..leh la jd sifu ak..
hahaha..
jom2 kuar dating..

mellbourne said...

tambah cantik aja deh kak....
klu bergaya....hehehehhehe...
salam kenal ya kak hana..

✿nenek moden✿ said...

wah..hehehe..best ke main ni?
mcm teror je..
hehe..tak pernah main..

farhanaerman said...

tengku : haha..mane de terer.. :)

mellbourne : nice meeting u :)

nenek moden : haha..xterer la..nak abeskn 1 game pon lame :P

Leeya Hezlin said...

ala,meremdah dri lak..
terer la 2 klu dpt klhkn amir..
hieeeee... :)