Sunday, June 13, 2010

pergi



Hello guys!! erm...sounds not so good la..

xmuslimah rasenye stat ngan hello kan.
. so nak stat balik..
ehem2..
Assalamualaikum wbt.. :)
ha baru sedap sikit dengar kan?
heee~~

so nak dijadikan cerita..
aku akan berpuasa blogging lagi..
sebab aku kena posting kat Hospital Teluk Intan, Perak..
ha sape orang Teluk Intan angkat kaki~yeay ade pon :P

so aku akan jarang2 dapat blogwalking pasni..
tapi xpe aku tau korang sume sayang aku kan..
so tolong2 la sapu sampah ke habuk ke kat blog ni k?
eh lupe plak nak bagi tau..
aku kat sana 3 minggu tau..
lama kan??
kat sana xd wifi ke ape ke..
so kalau aku rajin aku pergi la CC mane2 ke kay..
nak beli brodband cam malas plak..
tengok la camne :)

hehe..
sayang korang semua..
do keep in touch!
have a good day today..
doakan saya boleh belajar dengan tenang & happy2 kat sana..
dan InsyaAllah menjadi doktor yang berjaya!
ameeen! :)



so korang..
tata..sob..sob.. ;(



Photobucket

6 comments:

Leeya Hezlin said...

salam..hye syg..
hmm p sn leklok k..jg dri baik2..
ak doakn ko jd doc paling hebat kt alam semesta..hehe..
wish u luck dear.. :)
huhu..rindu ngn entry ko..

Dhada Yahaya said...

Take care babe ;)
Ouhh btw, ur dress comey .. hihi

heart~ said...

juz nk komen ske tgk tudung tu heeee~

=)

farhanaerman said...

tengku : tq syg!

dhada : tq jugak!

heart : tq yer :)

Khairunnisa' said...

Ohh, budak medic! Kalau di HUKM, boleh lah jumpa, hehe~

I wish you all the best! Mulakan everything dengan niat kerana Allah Taala, insha'Allah apa yang ingin kita kecapi akan berjaya.

farhanaerman said...

nisa' : tq awak!! :)