Friday, August 27, 2010

4th anniversary


Assalamualaikum..
semalam 26 Ogos 2010..

maksudnye da 4 thn saya mengenali encik kesayangan saya..
da 4 thn jugak kami bersama..

ENCIK AMIRUDIN

sebenarnye xde la exactly 4 years..
setiap hubungan pon sure ade pasang surut..
kalau pasang or surut je memanjang pon x chill jugak sesuatu hubungan tu..

Tq awak sudi terima saya seadanye..

so disebabkan masalah posting yang berlainan..
saya posting paeds kat hospital teluk intan..
encik kesayangan pulak posting surgery dekat HUKM..
so, kitorang pon telah mengawalkan anniversary kami ni..


encik kesayangan telah bawak saya pergi dinner dekat look out point, Ampang..

even though saya pernah pergi sekali dengan housemate..
and encik kesayangan pon pernah pergi sekali dengan committee SSM die..

siap dengan GPS depan mata..
kami still sesat..

but then sampai jugak..

mahal sungguh yer mknn kat sini..
saya cume order nasi goreng ayam tapi harganye rm19.90..

encik kesayangan pulak order nasi goreng tomyam jugak berharga rm19.90..

tapi encik kesayangan kata sekali sekala xpe..
masheh :)


pastu saya surprisekan encik kesayangan dengan cupcake yang sangat comel!


saya jugak hadiahkan encik kesayanngan dengan sepasang kemeja dan tie purple..

igt nak beli pink..
tapi tau da mesti die x nak pakai nanti T__T



encik kesayangan jugak bagi hadiah rupenye..
xsangka2!!!!
tq encik kesayangan..
suka bangat kasut ni!!

selesa dipakai n cantik!


okeylah..sampai disini saje..

happy 4th anniversary encik kesayangan..



*gambar esoknye*

sayang nak makan cuppy yang ade nama tu :P


Photobucket

11 comments:

Azmi said...

wah..tompang bahagia..happy aniversarry...

farhanaerman said...

azmi : tq ^_^

illianahidayah said...

happy aniversary... :)
semoga smp ke akhir hayat hendaknya...
nk wat kenduri nasik minyak jgn lupe jemput eh..hahhaha..

farhanaerman said...

illiana : insyaAllah..ameeen :)

sugar2 kapas strawberry said...

gler sweet korg..nk cari pkwe gak la..ahhaha

Leeya Hezlin said...

sayang...epi anniversary utk ko ngn amir..
semoga perhubungan kalian akn berkekalan hingga ke akhirnya..
:)

farhanaerman said...

sugar2 kapas : heee thnx!
ramai je tggu tu..jgn memilih sgt~

tengku :
thnx dear...ameeeeen!~

izian said...

nak cup cake juge 1....lalalala

ruud said...

thx awk 4 da gift..cantek sgt.. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fathiah said...

hepy aniversary :)