Saturday, May 14, 2011

preparation

Assalamualaikum..
hye anda-anda semua..
aku lagi busy ni..
just nak update regarding my engagement preparation..
banyak juge halnye nak kene buat..
baru tunang..
nak kahwin nanti xtau la cmne..

first of all aku nak cite pasal khemah..
awal gile orang tu pasang khemah..
seminggu awal..
katanye takde lori 2 3 hari sebelum hari tunang saya nanti..
xperla..
boleh gune untuk parking kete cuaca tengah panas ni :P


ni la khemahnye...
khemah arab :)


pastu pasal goodie bags..
sbenanye tak perlu pon nak bagi goodie bag bagai mase tunang..
kalau kahwin tu yerlah..
tapi mak saya insist nak bagi..
maybe sebab ni first and last majlis tunang anak die..
so ikotkan aje..


ni la goodie bag nye :)
buat 50 aje..




pastu pasal hantaran..
tema tunang saya purple-pink..
so hantaran pon purple-pink la..
tapi majoriti cam puprle je :P


bekas hantaran with beading :)


ade kazen saya cakap cam tema zoo :P


kan2??


tema zoo burung :P



then pasal kek..
tapi aku tak order kek..
aku order cupcake..


nice~ :)


puas hati!!~


pastu buat bunga rampai..
fuh lenguh nak meracik daun pandan tu..
tapi hasilnye wangi satu rumah!




then pelamin!


i like!!~

last but not least ofkos la the baju kan..



:)

okay..
update laju2 ni..
nak tolong potong2 bawang pulak..
bye~



Photobucket

5 comments:

saharinasaharudin said...

sis,slmat btunang :)

saharinasaharudin said...
This comment has been removed by the author.
Nurul.Liyana said...

wah3...cantiknya hiasan hntrn...
tahniah2...moga berkekalan ke akhirnya...

Anonymous said...

salam Epa,
Wargh..nak tumpang excited sekali boleh tak??(maklumlala..turn aku ni lama lagi..keh3x)..Semoga majlis berjalan penuh meriah!!Epa jgn stress2 tau. Huda sad to say xdapat datang..BUTTTTT, doa huda sentiasa mengiringi majlis ini. Nanti habis tunang, upload new pics cepat2 tau nak tgok Fabulous Farhana bertunang~ececece..all the best dear~ ha..gi la sambung potong bawang..wsalam

Leeya Hezlin said...

besties,congrates ye..
sorry,semalam aku tak dapat nak lepak lama2 dengan ko..
apa2 pun aku doakan ko dengan amir bahagia sampai bila2 ya..

p/s : goody bag untuk aku xda ke??hieee