Sunday, November 21, 2010

Perihal Kekasih Baru Dan Harry Potter

Ececececece..
tajuk nak gempak je kan..

mestilah weh..

baru ade feel nak type panjang2 berjela..


hokeh hokeh..
la ni saya ade 3 cerita dalam 1 entry..
peh hebat tak hebat an..
saya ni kan wanita berkerjaya yang busy..ceewah!

mane ade mase nak buat entry baru every day or every other day..
dengan seminar lagi, mini CEX lagi, family case study lagi, study group lagi..

so seminggu sekali pon da kire hebat mencuri mase la ni..

ready everyone..

cerita pertama : Memebeli HP baru a.k.a kekasih gelapku yang baru ^_^


alkisahnye hp lama saya buat hal..
nak tekan call tak boleh, nak tekan cancel pon tak jalan..
dah bengong hp tu agaknye..
agaknye mintak diganti baru la tu..

paham da :P

so saya ngan cik abang pon pergi usha2 hp mase gomobile punye fair dekat KLCC..
usha HTC, blackberry dengan IPhone..
semuanye boleh menyebabkan saya papa kedana dalam sekelip mata!
hebat tak hebat hp zaman sekarang..


cik abang saya berkenan sgt dengan HTC HD Mini ni ha..
padahal saya yang sangat sangat memerlukan hp skrg ni..
die pulak lebih2.. :P


kalau nak beli barang mcm hp ke laptop ke saya memang akan bawa cik abang saya ni..
die memang hebat bab2 camni..

kalau harapkan saya memang akan pilih yang cantik je la kan..

padahal function dalam tu semua pon tak tahu..hampessss~


Kekasih baru... ^_^

Cerita kedua : Mencari baju baru untuk kekasih baru... (macam doremon plak T_T)


jumaat lepas telah ke low yatt untuk mencari dress baru HTC saya..
karang calar2 pulak..
carik warna pink sampai sepuluh kedai tapi tak jumpe jugak..
last2 beli warna merah makngah ni..
seperti kata osya ngan hani.. "wowwwwwwww" :P


bile perut da bergendang berkeroncong bagai,haruslah diisi dengan segera.. yummy2!




ontheway ke parking dekat time square 'terlalu' pulak dekat ROMP kan..
ape lagi sambar la 1 jeans yang da lama diinginkan.. :)

saya desperate sangat nak jeans warna ni..

akhirnye.....


huhuhuhu..terharu T_T

cerita ketiga : menonton Harry potter bersama cik abang..


alkisahnye memang takde niat pon nak tengok wayang semalam..
tapi sebab kebosanan pagi da study, petang da buat home visit, malam terasa nak meronggeng plak..

tercetus la idea nak tengok Harry Potter..
so bukak internet, surf GSC online, carik harry Potter...
peh..PENOH sume hang tau!

Mid Valley, OU, Pavillion, Tropicana City Mall, Alamanda Putrajaya..
yang ade pon kat time square je..

leisure mall pon ade tapi ape barang leisure mall..hehehehe :P
yang dekat time square pon tinggal 5 baris kat depan je...
beli je la gune maybank2u..
kalau beli kat sana confirm takkan dapat!



dressing saya osya kata terlalu simple..ceit!
sampai je time square tros cari belt untuk buatkan dressing saya biar tak nampak simple..
tapi tak tahu nak beli macam mane..
tapi saya perasan sekarang trend pakai clincher yang nipis..
atau nama lain die skinny belt..

bukan yang tebal2 tu lagi..

cun kan mereka2 ini pakai skinny belt..
tapi mereka memang cun melecun!
pakai ape2 pon cantik T___T


so sambar la satu..cam cantik je ade bling2 ^_^


ha tros pakai tau! :P
over tak over saya ni..heeee..
tapi saya longgarkan sikit skinny belt ni..
sebabnye saya ni terlalu kurus..
so tak berapa cantik kalau pakai ketat2 T____T

overall cite Harry Potter memang best!
even saya x layan sangat cite ni..
tengok sikit2 jer tapi tetap puas hati..

cuma sedih Dobby mati..


even die manusia pelik..
tapi die comel2 gitu!!~
haha..



okaylah..nak study!

Bye!

Photobucket

11 comments:

aNnE said...

ala nk tgk heri poter jugak..:(

farhanaerman said...

anne : g beli tiket cepat..tiket cam goreng pisang panas skrg :)

L0veLinkz said...

tingkatkan backlink dan visitor hanya copy paste banner sahaja dan simpan di blog anda....hasilnya nantikan ...
kalau rajin x plore banner kat bawah post dalam blog tu....satu persatu masukkan backlink....try la...thanks...

Pisyek said...

patut la mcm pernah nmpk, pegi gomobile rupenye... ekeke...

farhanaerman said...

lovelinks : :)

pisyek : hehe..yela tu :P

maCy said...

best ea cte tu~


happy2 shopping :)

farhanaerman said...

macy : aah..best!!g tgk cepat.. :)

Anonymous said...

gaye cam udah kahwin je nie...
teman nak pesan je..kene jage juge batas-batas tu...
kalu udah ade akad nikah yang sah, teman tak mau la masuk campur..tp teman sayang kat korang..sb tu teman tegur...
Moger cepat2 kawen teman doakn...

farhanaerman said...

anon : neway tq yer..
btw sy xlayan anon..mind ur own business!

Leeya Hezlin said...

yang..ak pn nk hp bru..
tp nk ko belikn..leh??hahaha..
btw,ko makin cntik skrg.. :)

farhanaerman said...

TENGKU : ala yang..hp tu pon cik abnag support sikit..heeeee~
ko pon makin cantik tau!nak2 dok borneo skrg..hehe :)