Monday, November 29, 2010

n.g.a.n.g.k.u.n.g


Assalamualaikum...

pelik2 je tajuk kali ni kan?
mesti korang da pikir ape la yang saya nak melalut kali ni..
tenang tenang kalian..

saya ni baru balik dari nengok wayang..
nak tengok rapunzel tapi da full seated plak..

so saya tengok la ngankung..
saya pon tak tau ape maksud ngangkung ni..


masuk2 je hall mase tu da lambat 5 minit..

xsangka hall tu penuh..
agak terharu bile tengok hall penuh bile tayang cite melayu..

la ni bukan senang nak tengok hall penuh bile tayang cite melayu..




lepas da amek seat belum panas kerusi lagi saya da stat gelak da...
lawak siot cite nih..
siyes saya cakap..
dari awal sampai akhir memang nak gelak je..
sampai keluar air mata sebab 'tergelak' dengan sangat dasyat ..
isk..trok kan..T__________T
mak saya marah btol kalau ketawa sampai ngalir air mata..





tapi kalau ekau semuo tengok dr awal sampai la kat tongah2..
memang korang akan fikir cite ni memang mengajar penonton bende2 khurafat ni..
dok puja2 hantu dengan mentera bagai untuk dapatkan nombor ekor..

oooooo...
baru saya tau ngangkung ni apa..

tapi kalau korang tengok sampai habis..
cite ni die ade selitkan pengajaran di hujung cerita..
macam mane bende2 khurafat ni boleh memusnahkan seseorang tu..
takdelah cite karut semata2..
overall saya bagi 4 bintang..yeay!
lakonan shaheizy sam agak laen sikit dari filem2 die sebelum ni..
dalam cite ni die nampak matang sikit..weeeewit!
matang2 pon still lawak gilos jugak..
tambah2 berlakon dengan angah raja lawak dengan azad jazmin..
memang lawak tersangat lawak la..

so..
sesape yang belum tengok lagi cepat2 pegi tengok..

confirm best!
and mase tengok cite ni pon i was sitting next to a girl yang kuat gelak and kuat jerit..
so ape lagi..

lawan gelak and lawan jerit la dengan die..

kah kah kah kah...

so selingan pixca my dressing tonite..
just simple as that..
jeans.tshirt.plain cotton shawl n inner :)
without any make-up!





tq for reading!
bye..
c ya!


Photobucket

14 comments:

aida yanti said...

ni yg buat xsabar nak layan cete nih nati :)

farhanaerman said...

aida : heeeee~cepat2 g tgk!

alexa yussida said...

owhhh mmg giler pink u nih:p

wahh cm best je cite tuh..ishk..trpksa la tgu lma lgi bru leh tgk..:(

farhanaerman said...

alexa : yup im pink maniac!heee~
alooorh,nape kene tggu lama lagi..shiannye...

sugar2 kapas strawberry said...

fana the pink !
hehehe..cm best je muvie nih.
takpe2.tgu free bru tgk.hak3.

farhanaerman said...

sugar kapas : memang best!hamboih2!nak tggu free aje :P

Leeya Hezlin said...

yang..bwk ak p tgk wayang..
xde sp nk bwk ak..huhu..
sedih2..balik jauh2 xp mn2..ehehehe
(ayt mintak simpati konon..hahaha)

farhanaerman said...

besties : alololo...cik abang kamu mane yang?bz ke die?heeheee~

Leeya Hezlin said...

huhuhuhu..cik abg ak???
hmm xde jwpn..hahaha..

farhanaerman said...

aiyoooo...nape plak ????

dayah SnoW Heuka said...

wahhh tgk cam besh jek hehe tp esok mybe na tgk cite repanzel :D

Leeya Hezlin said...

hahahaha..saje jek la..die start esk n hr2 seterusnya agk bz..
hmm menyiapkn fyp die..

chacha said...

citer nie mmg besh...tp awat tiket awk mhal plak? tket sy rm8 jer... sape yg x tgk p la tgk....syiok!:)

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah, best nyer g memanah2x ni