Thursday, December 2, 2010

jom jumpe pemanah negara!

Assalamualaikum....

teheeee~

seronok bile dapat update blog..
rase macam semua stress pon hilang..
padahal realitinya..
kerja bertimbun2..


T_____________T

hey, ade org kata kan..
lain bile baca blog budak medic macam saya ngan blog bukan budak medic..

yeke camtu??

haha..

maybe ayat2 saya direct je kot..

takde bunga2..
huhuh T____T

saya memang fail sket bab sastera nih..
sori lah yer :)


okaylah..
ada tak sape2 yang pernah maen archery?

ala....yang memanah tu la..

pernah x??

haritu saya ade try sekali maen archery mase jalan2 dekat Dataran Pahlawan..
rm8 untuk 12 arrows..
okay kan?ke mahal??

saya pon tak tau..first time maen..




serius tau mase die ajar!
hepppp!
jangan main2!


susah jugak maen bende ni..
errrrr susah la kot bagi saya..
tangan saya kan cekeding je..

muscle pon takde..

T____T nanges lagi..


naseb org yang jaga kedai tu baek..

siap ajar btol2 lagi..
ceh terasa macam nak maen untuk sukan asia kat Guongzhau plak..

eh bukan sukan tu da abes ke?
kalau camtu sukan malaysia je la :P

sukan malaysia pon da abes la..



heeee..
muke cam nak nangis je kan...
sebenarye takut arrow tu terbang ke belakang..
buat naya kat diri sendiri je :P




F.O.K.U.S



ya Allah harap2 la kena tepat2..
memang pon tepat..
tepat ke dinding..

xmasuk langsung pon dalam bulatan tu..
hahahaha!

syabas farhana..

anda memang maveles! :P




lepas itu stress sebab memanah x kena kat tengah..
so pergi bawa diri berjalan2 di padang kat atas tu..

cantik untuk ambil gambar..
and tenangkan fikiran juge lepas maen archery dengan dumbnye..
hoyeah2!




sebelum keluar rumah mak saya tegur..

'ni ape fesyen pakai2 reben ni?
makin besar makin macam budak2'

heheheheeh...
yelah mak..
even anakmu ni da nak masuk 24..
jiwa still 14 lagi..
sweet 14 tau!
kahkahkah!

sila jangan meluat :P




peace yawwwwwww!
ceh, getah paip tu mencacatkan pemandangan..
kalau warna pink takpe jugak!




panas okay kat luar ni..
jom masuk dalam balik!
ade air-cond!

sebelum balik, terasa nak mengabdikan diri sekejap..




wekkkk!
gambar ni x cantik..
tapi da bayar nak buat camne..
okay2 kan je lah!
naseb 10 hengget je!

kepada anon2 yang nak carik kesalahan saya tu..
gambar di atas hanye rekaan okay!
imaginasi si pelukis!
takde maknenye kami nak bergambar macam tu!
tapi anon2 semua,i know u sayang i lebih kan..
sebab tu suke komen2 bernas untuk i!
toche2!

okay guys!
tq for reading!
bye sayang2 sekalian!
^_^







Photobucket

11 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

katne main tu? macam kat DP jer. pi area aner ?
MY RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ?

suzie rahman said...

hihi comel lh lukisan tu.tp knp wat kaki cm tu.adeh pelukis pon..

aNnE said...

aim bia kena betul2..hehehe

farhanaerman said...

momoy : yup dataran pahlawan :)

suzie : tuh la pasal..layan kan je lah artis tu :P

anne : da aim da mslhnye..xkene jugak tu :S

ruud said...

peh..mane gambar pemanah lelaki?? hehe...

ainakhani said...

bila gi dp ni ?
ade eh benda manah ni. tak tahu pon ! eh u 24 ? asal cam baya i je.
cam 20 . hahaha xD
muka budak lah.

farhanaerman said...

ruud : pemanah lelaki malu nk munculkan diri :P

aina : dlm bln ni jgk la..xigt bile..
muke bdk ke?tp ramai ckp muke matang...tah le :P

rossoneri said...

uit ikut arrows ke,ala xbestnya.. knp xikut jam...hehehe,dah sah2 lah 12 arrows tu xkena...

farhanaerman said...

ros : heeeee~

caliph shuriken said...

best ni, tgh plan nk join klab panah2 org, hukk...

farhanaerman said...

caliph : yeke??wa..bestnye!