Wednesday, December 8, 2010

Keluar Bersama Adik-adik yang Bijak :)



Assalamualaikum korang2 semua :)

semalam sepatutnya takde niat
pon nak pergi memane..
ingat nak lepak bilik je la..
lagipon sehari je cuti..

macam tak berbaloi2 je nak keluar...


study group pon plan nak buat petang ngan malam..
pastu sekali malam tak jadi pulak..

sebab aku cam malas nak buat..
hahaha~TEROK!


so bile abes je study group petang semalam dalam pukul 5 da stat bosan da..
da la cik abang takde..
osya ngan hen pon takde..

sume pergi teluk intan..

wuuuu sedih T__T

haishhhh!
ape nak buat ni..

rase nak gonjeng-gonjeng mane2 la yang pat
ut..

rase macam tak betah duduk lama2 dalam bilik...
then terfikir something~

AHHA!!~

da lama jugak tak pergi rumah Uncle Man kat Taman Tun..

and da lama jugak tak jumpa budak2 kecik tu :P
pastu ape lagi,lepas da hello hello cakap nak datang,mandi, zupppp tros pergi..

heaven btol bawak kete kat KL ni kalau tak jam :)

sesampai je da dekat 6.30 petang camtu..
Auntie Sham suh makan dulu plak..

hehehe~
rezeki jangan ditolak..


pastu lepak2 ngan kazen dorang ajak pergi MPH..

OU memang sebelah rumah dorang je la..
ape lagi..
pas maghrib tros pergi..

aku kalau dengan anak2 uncle man ni memang la tak berkira sangat kalau setakat ajak pergi kedai buku..
sebab dorang ni memang pandai2 belaka..


*tiru jejak langkah kak epa nampak.... :P*

semua pon result exam gempak2 jer..
stok2
straight A memanjang la ni..


ni Aisyah dan Ika


sampai2 je beli ayam dulu..
ceh padahal baru lepas makan..

tah ape yang Aisyah kempunan sangat dengan ayam ni pon tak tahulah~

dekat MPH x sempat pulak nak snap2 picture...
semua sebok dok baca buku...

kalau time nak krismas macam sekarang ni..

mane2 shopping complex pon mesti very nice die pune decoration..

OU ni pon sama jugak...


LOVELY!
nampak cam ade air je kan??
heh..sebenanrnye ilusi je tu..

ianye hanyalah marmar2 yang berkilat..

tapi memang cantik dari atas!



and ade jugak bridge yang cantik ni..
siap kena beratur nak amik pic atas ni..



at the rest pictures.....








yes i am a CHELSEA supporter..
SO WHAT??!~







okay this picture shows a very typical boarding school student..
as i am used to be before T_T
long sleeve tshirt..tudung bawal silang butterfly.. :P
owh tudung putih tu name die Ika..
sekolah dekat MRSM Alor Gajah next year PMR tau!

si tudung hitam tu nama Ayin..

sekolah dekat MRSM Taiping next year SPM tau!

si cinonet tu pulak nama Aisyah..
sekolah dekat SK TTDI next year UPSR tau!

ha amek ko..

tiga tiga exam besar tahun depan..
gasak la!!

kak epa doakan korang dapat good result with flying colors tau!

ok DAAAA!~




Photobucket

11 comments:

cik lola said...

ehhh..org teluk intan ye

farhanaerman said...

eh x la..org n9~
cume posting di teluk intan je :)

Leeya Hezlin said...

empat2 bdk pndai.. :)

farhanaerman said...

tengku : heeee~ :)
kamu pon same ^_^

sugar2 kapas strawberry said...

da lama takg jalan2..release tension.haihh

farhanaerman said...

cik linn : jom kite jejalan sesama :)

dayah SnoW Heuka said...

wahhh besh nuhhh :D

farhanaerman said...

dayah : huh?ape yang best?

ainakhani said...

a ah la macam ada air (:

farhanaerman said...

ain : kan2 :)

Leeya Hezlin said...

kite xpandai la syg..
awk 2 yg lg pndai.. :)