Sunday, November 14, 2010

Riang Ria di tepi pantai

Assalamualaikum & Hi..

adakah anda sihat?
bagus!

adakah anda sudah memberus gigi dan membasuh kaki sebelum tidur?
bagus!


semalam saya dan osya dan hani dan cik abang telah pergi bercuti ke satu pantai di daerah Sepang..

rupanya ada pantai di situ..
baru saya tahu..
nama tempat itu adalah Pantai Bagan Lalang..
cepat cepat bukak pakcik Google tengok tempat tu..


amat gembira sekali dapat ke pantai..

da lama saya tak bau laut..(eh laut boleh bau eh?)

hilang semua pressure belajar sebagai pelajar perubatan tahun akhir..


so people..less talk!
proceed to pictures! ^_^


yeay beli layang-layang...


awak,asal tali die pendek sangat..




sumpah best maen layang2 !





budak bertiga tu sempat pulak mandi..



bila da haus ape lagi..
dok carik kedai nak minum la..

pastu ber 'photoshoot' ^_^



cantik gile kan scenery kat sini :)







pastu petang sambung main layang-layang :)..



main bola sekali..
semangat tu beli bola warna PINK!



adegan lompat wajib ada kalau pergi pantai! :P
tapi tudung pulak tutup muka..ngeee~
neway..suke gambar ni..



good luck PRO XM!


pastu makan lagi..
seafood kat sini memang best!



beach view restaurant..sangat BEST!






so sesapa yang ingin bercuti area2 sepang / nilai ni..
saya sarankan anda ke sini..
cume 1jam 15min perjalanan dari kuala lumpur :)









Photobucket

4 comments:

alexa yussida said...

wahhhhh pantaiiiii!!!!sy sgt2 sukakan pntai...indu laaa msia:( sobsob

farhanaerman said...

aleza : pantai memang best...rasenye sume org pon suke pantai..

caliph shuriken said...

tau tmpat ni, pnah gi last year.. dkat hotel seri malaysia & gold coast *klau x silap nama laa*...

farhanaerman said...

caliph : btol3!